Cum să scapi de greutate de rulare: Oferta de antrenament

Mulți oameni aleg pentru slăbire în cadrul emisiunii. În articolul precedent am vorbit despre și intensitate a fost cheie variabilă.

Mulți oameni se întreabă de ce jogging ajută pierde in greutate

Mulți oameni se întreabă de ce jogging ajută pierde in greutate. Sau, dacă este mai bine de curse de biciclete. Răspunsul este: depinde. Toate pot fi corecte: a alerga, o plimbare cu bicicleta, înot, rând, sari cu coarda… totul depinde de modul în care facem exerciții. Nu este foto11același lucru) pista, o zi pe săptămână este de 3. Nu este unul și același pista de alergare de 15 minute până la sfârșitul anului, ceea ce face 45 de minute în mediu de gaz. Ca antrenor, el nu încetează să repete această mantra pentru clientii mei, de la zi la zi.

Pentru mine există două concepte cheie pentru a obține jogging pentru a pierde din greutate, că eu nu obosesc să repete niciodată. Unul este deja doar ceva de spus și de alt soi. Intensitatea și diversitatea. Pentru persoanele care doresc să piardă în greutate vă sfătuim să scrie aceste două cuvinte de bine mari și îndrăznețe și proaspete în toate colțurile casei.

Spun asta, pentru că tot fluxul de oameni, care consideră că sportul în sine nu scade. Pentru a susține această afirmație este bazată pe jucători, care vor fi difuzate în fiecare zi sau, în caz tipic de om care merge zilnic la hotel GIM face sistemul de filare și după 1 an, nu numai că nu a scăzut, dar la greutate.

În plus, în ultima maraton i în special a atras la acest fapt; de multe maratonianos sunt oamenii de fapt trecută în greutate. Sportivii, care sunt în măsură să facă 3 ore la maraton (este un brand!) și în cel mai bun caz, le-excesul de 10 kilograme, și chiar vom vedea fofos. Cum poate fi acest lucru posibil? Vorbim despre sportivi care se antrenează 4-5 zile pe săptămână, în cel mai bun caz, aleargă între 50 și 70 de kms pe săptămână. Și încă mai groase. Fac 3 ore la maraton, și obezitate.

Ce facem în acest caz?

Cele mai disperate spun că, dacă eu fac de 1 oră de mers cu mașina de o zi (sau o sesiune de filare pe zi), și nu adelgazo… voi face 1 ora pe zi? Dar este foarte mult…

Poate, nu am de mult timp, de a instrui, de a da și corpul meu nu poate rezista o astfel de sarcină, exerciții, și vreau să termin lesionándome.

Alții pun sub semnul întrebării: este într-adevăr o pista ( sau bicicleta) pentru slăbire? Dacă trebuie să schimbați profesia? Ce este mai bine, jogging sau înot? Ce este mai bine, bicicleta, bicicleta eliptica?

De acord, dacă vom folosi noțiunea de intensitate și diversitate.

După cum sa menționat deja, în alte posturi, dacă facem întotdeauna unul și același exercițiu cu aceeași intensitate, în același interval, și asta e tot corpul nostru se adaptează la acest efort, și acest lucru va face, că vom merge la cumpărături mai puțin.

Exemplu:

În prima zi de alergat 1 oră, în medie, sunt cele de umplere, cu picioarele agarrotadas, zi-mi șireturile din toate părțile, și să presupunem că pe Хабре, au ars 500 de calorii.

Dacă am cumming la fiecare 2 sau 3 zile ok, după o lună, am vedea că, atunci când ați terminat de a lua aceste 60 de minute, voi veni „proaspete”, „persoana”, a doua zi nu va atinge picioarele. Dar, în loc de a arde 500 de calorii, mai bine ar fi să am ars 400.

Acest lucru indică faptul că corpul meu se află în imposibilitatea de a lucra atât de greu, (de 60 de minute. în medie), dar cheltuiesc mai puțin. Optimizează resursele. A devenit mai eficient. Este în stare să facă același lucru, dar fără a fi obosit, ca. A câștigat de rezistență. Asta ar fi bine, dacă scopul nostru este acela de a se pregăti pentru cursa de 10 km, dar va fi ineficientă, dacă buscáramos de a pierde in greutate.

Aceasta este ceea ce se întâmplă cu ei, că ei se pregătesc pentru maraton. M-am gândit, exerciții, 10, 15 sau 20 km (în unele zile chiar mai mult, kms). Întotdeauna cu o viteză medie. Și în termen de câteva luni. Și, desigur, ei au corpul așa cum sunt obișnuiți cu acest tip de antrenament, corpul tau arde relativ puține. El este atât de puternic, că poate „отлупить” două horitas de carieră, continuă și finaliza fluiera.Teenage girl running, jumping on beach

Și același lucru se întâmplă și la filare. Cele mai multe specii sunt similare, iar cei care sunt convinsi de susținătorii acestei discipline, vor înțelege că vine un moment, că, dacă urmați recomandările prezentate în documentația tehnică de sesiuni devin chiar „simplu”. În plus, o mulțime de oameni de a face 2 sesiuni consecutive de filare, pentru a încerca să scrie altceva.

Intensitatea și Diversitatea.

Antrenament, curse.

Ziua 1: funcționare continuă, rata medie între 40 și 60 de minute

Ziua 1: Cursa continuă, lină, în termen de 10 de minute + 10 serii de 70 de MTS în ușoară creștere. De odihnă între serii de 1 minut.

Ziua 1: 25 de minute de funcționare continuă și la fiecare 4 minute. eu fac de 1 minut crește cu 10-15 bătăi pe ritm.

Ziua 1: kilometraj 300 mts soft + 15 sta-up-uri până la capăt + sprint 50 m (repetați de 10 ori, fără pauză).

Acest lucru nu este cel mai bun antrenament pentru curse de cai, cursa de 10 km, dar, dacă vrem să piardă în greutate alergând, aceste recomandări vor fi corecte.

Acum este bine, nu renunta, de a face mereu același lucru. Cu aceste recomandări lucrăm intensitate, dar în cazul în care în fiecare săptămână să facă același corpul nostru va fi în cele din urmă să se adapteze, și vei arde mai puțin.

Putem fi de aproximativ 4 săptămâni, repetând această procedură în termen de 4 zile.

Și de a schimba noastre de antrenament. Nu trebuie să fie antrenor, schimbând pur și simplu jucându-se cu intensitate avem destule.

Ziua 1: Alergare de 15 minute, este cel mai bun pe care putem

1 zi: 10 minute soft + 4 seria 1 km de vacanță de 5 minute între seturi.

1 zi: 4 km (10 ture pe stadionul Olimpic). Revenirea la viteza medie de deplasare (la nostru 70% ok) și din nou în nostru de 80-85%. Iar noi, alternativ.

Ziua 1: week-end: o excursie la partea de sus, în care ne combinam a merge, a alerga. Mai multe sau trei horitas.

Astfel, noi facem corpul nostru are nevoie să se adapteze permanent. Iar noi divertiremos practice mai mult.

Zi, că entrenemos sau în baza noastră fizică de stare, devenim mai mult sau mai puțin, dar trebuie să fie clară a două concepte cheie: Volumul și Intensitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *